myself

aku eyda ..
jemputlah masuk ke dunia aku ,
di mana hitam dan putihnya tak berapa jelas ..
mungkin hanya lepas tu , korang akan faham macam mana rasanya berda di dunia aku ..
dunia KELABU (:

eyyi <3
Animated  Sparkly Love Heart

Wednesday, 24 August 2011

lay day exam for mid-term :)

stelah sekian lama menunggu,,
akhirnye esok adalah hary terakhir aku exam,,
hurgh,, aku dah rase mcm nk naik gile dah sejak exam nieyh,,
dah terlebih2 study plk,, tp still jugak xpaham,,
tp aku puas aty dah sbb at least aku dah berusaha sebaik yg mungkin ,, 
hahahahahaha,, esok aku bleyh tarik nafas pnjg2 sbb dah xyah susah2 nk study gile2 lg,, 

urmm,, just think about hary raya will be coming soon,,
xsbr rasenyer nk tggu blk klantan nieyh,,
dah 2 bln xjmpe my mother n my father,, 
also my young sis n brother,, 
rndu nk lepak ngan kawan2 skolah,, 
miss+miss+miss+miss , , :)

anyway,, i wish SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI , ,
aku nk mintak maaf for all my friend and sape2 yg ade trase aty ngn aku,, 
or adew yg aku terkasar bhsa or termengumpat !
and for my lovly bf,, syg mntk maaf lau syg adew wat slh kat b slama perkenalan kita nieyh,,
syg slalu marah2 b,, tengking2 b,,
syg mntk maaf tau b mucux,,
b always in my heart dear,, 
LASTLY SELAMAT HARI RAYE SMUA ~~




Sunday, 14 August 2011

miss my honey :(

b,,syg wndu b sgt2 tau,,
b sgt smkin bz ngn kje,, awi2 masuk kje kul 6a.m untill 8 or 9 p.m,,
syg kesian tengok b tau kje kuat2,
syg tkt b penat,, nnt lau bxcukup rehat,b sakit,,
syg xnk b skt,,
syg bkn xphm b,,tp syg nk b kje n rehat same rata,,
ni x asyik kje jer,,
skg msj ngn syg pon kureng,, urmm,,
syg tkt b tipu syg jer,, 
nnt b msj ngn gurl lain pon bkn syg thu,,
umm,,
b jgn kecewakn syg tau,,
love u b mucux,, 
muahhh



Tuesday, 9 August 2011

7/8/2011

saat2 bersama insan tersayang <3

 aku yg malu bergambar ~~ hehe


 bf aku and anak buah aku yg bongsu,, 
comey un ?


 lg bf aku and anak2 buah aku,,
sweet lorh ;)


sukri+eydaa


aku appy sgt2 time nieyh,,
aku plan nk jumpe ary sabtu but xjd plk atas sbb2 yg tertentu,,
so aku pk punyer pk cm ne nk jmpe pakwe aku ni....
and aku dpt jawapannyer,,
aku suh dye dtg awi ahad and kitaowng jumpe kat masjid jameq,,
aku ngn 2 owang akak aku g masjid jamek,,,
aku jmpe dye at sne,,
first2 jmpe aku ase cm nk peluk dy kuat2,,
coz aku terlmpau rndukn dye,,
dah sbulan lebih xjumpe,, urmm,, sedihnyer,,
dah abis membeli-belah kat masjid jamek,,
kitaowng blk umah akak aku,,
bf aku bukak puasa skali ngn aku kat umah akak aku,,
ptg 2 kul 5.30pm aku g bazar ramadhan ngn bf aku,,
dye blanja smua mknn yg aku nk mkn,,
tp time 2 aku xde slera nk mkn,,
nk tahu npe ?
hehehe
msti la sbb dye kejut aku yg tengah tdo tok g bazar,,
so aku g bazar pon ngn mamai ag,,
adoii,, potong stimm btoi pkwe aku nieyh,, :)
mse berbuka lak aku pkse dye mkn nasi bnyk2 sbb aku thu dye malu,,
hehehe, , , , , , , , , , 

Tuesday, 2 August 2011

kekasih gelapku ;(

      hari ni tetibe lak aku wndu dye,,
urmm,,dah lame aku xdgr habr sal dye,
nk col dy pon xleh sbb nom dye aku daah padam,,
aku sbenarnyer wndu dye sgt2,,
aku lau bleyh nk jmpe dye,,
tp msti dye dah bnci akuh,,
yela,,mne xbnci nyer,, 
aku mntk pts pon xde sbb ,,
adoii,,cm ne ek ?
nnt rye ni lau aku terempak ngn dye cm ne eh ?
msti aku xtahan tengok muke dye,, 
sbb aku wndu dye SANGAT2 ! 
tolOm lehhh ~~

insan yg teramat2 aku wndu sgt2 ,,
muhamad fariz

first puasa ^_^

muke2 kepenatan melanda pada hari pertama puasa ,, :)
hehehe 




sory kawan2 sbb tayang muke you all kat snieyh,,
sje jer nk wat knangn pd hari pertama,,,
hehehe,,,
harap diampunkn ep,,