myself

aku eyda ..
jemputlah masuk ke dunia aku ,
di mana hitam dan putihnya tak berapa jelas ..
mungkin hanya lepas tu , korang akan faham macam mana rasanya berda di dunia aku ..
dunia KELABU (:

eyyi <3
Animated  Sparkly Love Heart

Thursday, 10 November 2011

namaakupelikker ???

today aku nak story sal my name , , 
sbb rmai sgr yg tnyer nme aku in facebook , , 
knape eydaa amoiyz florence ?
amoiyz ke aku ni ?
ke prasaan jerr lebihh , , 
haha , , jom2 aku bgtau k , 

ok first npe aku letak eydaa ?
eyda nme singkatan daripada hidayah iaitu IDA , ,
so skang kan rmai sgt yg nme hidayah , ,
aku letak la nme 2 , , 
 npe dari ida bleyh tukar jd eyda ?
sbb ida rma sgt da orang pkai dlm fb , , 
so aku tukar la ida jd eyda !

second npe plk amoiyz ?
nk kate china xpon , , 
mlayu tulin aku ni , ,
nk kata prasaan ? umm , , xkot , , dr dlu , , 
aku letak nme amoiyz ni pon sbb bdk2 klatan pnggil aku amoiyz , ,
yela klantan kan warak skit , , 
tp aku ni lain skit , ,
2 yg diorang pnggil amoiyz , , 
hehehehe , , so aku gabungknlah jd eydaa amoiyz !

lastly npe la nme aku ade terselit plk florence 2 ?
sbb aku blaja kat kolej poly-tech mara , , 
and aku adew amik plajaran french , , 
so lecture aku adew bg nme french tok aku iaitu florence !
ha dari situ la aku dpt ilham nk gabungkn nme aku dari s2 , , 

so harap2 smua dah xtertanya2 dah lepas ni , ,
smua dah aku bgtau npe jd mcm 2 nme aku , , 
and name asli aku pon koran dah sedia tahu , , 
NUR HIDAYAH BT MUHAMMAD name diberi , , ^__^

No comments:

Post a Comment