myself

aku eyda ..
jemputlah masuk ke dunia aku ,
di mana hitam dan putihnya tak berapa jelas ..
mungkin hanya lepas tu , korang akan faham macam mana rasanya berda di dunia aku ..
dunia KELABU (:

eyyi <3
Animated  Sparkly Love Heart

Saturday, 26 November 2011

sekadar menghilangkan bosan (:

umm asyik duk update blog sal jiwang jer , 
hari ni nak update blog sal membe2 n nak tengok-tengok gambar je , 
rindu kat diorang , werrrkk :)
I
I
I
I
I
I
I
I
V
with abang angkat aku , , 
sayang dye sbb dye suke wat aku jadi gila ! hehe

 ni pulak aku dengan man , 
staff heritage jugak bhgian banquet ,
dye membe baik aku juga merangkap abg angkat aku yang gedik :P

 ni kawan aku yang paling crazy n merangkap xbf aku jugak , 
hehe , penah couple jap mse kje kat heritage ,
haha , skarang kwan rapat , , 

 ni my lovly frenz at heritage , 
shira , syaza , seri ( 3S)
i love themm ! miss them !

 ni pulak aku dan staff heritage , 
nma nyer shareen , merangkap xbf aku jugak 
hehe rindunyer budak ipoh ni

 nieyh my scandal at cmaron , 
same umo , teman tapi mesra :)
dye ni bagus sbb dye slalu wat aku appy :
miss u sayam :( hehe wan
 cinta tiga segi :D
haha aku , ejey , shah 
sje lepak-lepak depan hotel , 
amik angin malam yg dingin 

kawan tersyang aku with her bf ,
skg dah jd xbf , hehe 
sbb dah putus la ! xde jodoh agaknye 

kenangan yang xley di lupakan , 
aku with pa'an , apiq , syaza , ijey , bell man ,hafiz ,and yang lain aku lupe , hehe
and yang amik gambar ni bob / hafiz , , miss sangat-sangat

No comments:

Post a Comment